Wieg bekleden

Wieg bekleden? Bij Atelier Knit & Sew vindt u alle benodigdheden

Van harte welkom bij Atelier Knit & Sew. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw wieg te bekleden, bijvoorbeeld omdat u uw oude wieg wilt opknappen? Of omdat u graag de wieg naar uw eigen stijl wilt aanpassen? Dan kunt u in onze brei- en haakwinkel terecht voor mooie stoffen van Created in X-Land.

Voor ieders smaak een passende stof

Dankzij ons brede assortiment aan stoffen is er naar ieders smaak wel een passende stof te vinden, of u nu gaat voor een romantische of juist stoere uitstraling van uw wieg. Tevens kunt u in onze winkel terecht voor de nieuwste haak- en breiboeken met de mooiste patronen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan patronen van Burda, It’s A Fits, ABACADABRA en Lana Grossa. Zo kunt u ook inspiratie opdoen wanneer u een wieg wilt bekleden, maar ook voor het maken van uw eigen kledingstukken. Bent u zelf niet zo handig maar wilt u graag meer leren over haak- of breigaren? Dan kunt u bij ons terecht voor praktische lessen waar u meer leert over diverse technieken en afwerking. Zo weet u precies wat u moet doen wanneer u thuis aan de slag gaat.

Bij Atelier Knit & Wieg bekledenSew kunt u tevens terecht voor brei- en haakgaren, wol en diverse fournituren zoals ritsen en knopen. Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel voor zelfmaakmode te bezoeken? Binnenkort kunt u ook uw benodigdheden eenvoudig online bestellen in onze webshop. Zo hoeft u de deur niet eens uit en kunt u thuis direct aan de slag met het bekleden van de wieg of het maken van uw eigen kledingstuk.