Stoffen kopen Breda

Stoffen kopen in Breda doet u bij Atelier Knit & Sew

U bent op zoek naar mogelijkheden om stoffen te kopen in Breda? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Atelier Knit & Sew vindt u de juiste benodigdheden voor uw zelfmaakmode. Door alles onder één dak aan te bieden, is het voor onze klanten erg gemakkelijk om de leukste kledingstukken te maken.

Naast een ruim aanbod in stoffen vindt u in onze winkel ook:

  • Een breed aanbod van knopen
  • Ritsen en sluitingen
  • Patronen
  • De nieuwste haak- en breiboeken
  • Haak- en breigaren van Lana Grossa

Al met al eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw eigen kleding te naaien of breien. Wilt u stoffen kopen in Breda, dan kunt u bij ons rekenen op een ruim assortiment met mooie kleuren en prints. Voor iedere smaak is er wel een passende stof te vinden en hier adviseren wij u graag bij. Onze stoffen zijn van het merk Created in X-Land. Deze zelfmaakmode lijn biedt stijlvolle stoffen en patronen aan voor zachte prijzen waar u zeker mooie resultaten mee behaald.

Stoffen kopen BredaGaat u binnenkort ook aan de slag?

Wilt u ook uw eigen kledingstukken kunnen breien of haken, maar weet u niet goed hoe u moet beginnen? Bij Atelier Knit & Sew heeft u de mogelijkheid om lessen te volgen. Zo kunt u binnenkort ook thuis aan de slag. Uiteraard bent u bij ons altijd van harte welkom om advies in te winnen en kunnen wij tevens uw kleding repareren en/of verstellen. Wilt u bij ons stoffen kopen maar woont u niet in Breda of omstreken? Binnenkort is het mogelijk om uw benodigdheden eenvoudig online te bestellen in onze webshop, houd onze website dus goed in de gaten!