Fournituren Breda

Fournituren kopen in Breda bij Knit & Sew

Van harte welkom bij Atelier Knit & Sew! Wij zijn een stoffenwinkel voor zelfmaakmode waar u terecht kunt voor brei- en haakgaren, stoffen, patronen en fournituren in Breda. Wij bieden u een totaalpakket van producten aan waardoor u uw brei- of haakwerk direct af kunt maken. U kunt hierbij denken aan een ruim aanbod van:

  • Vele soorten knopen
  • Ritssluitingen
  • Diverse soorten band en kant
  • Haak- en breinaalden

Daarnaast vindt u in onze winkel ook diverse boeken met patronen van onder andere Burda, It’s a Fits, Created in X-land en Lana Grossa. Hier kunt u leuke inspiratie mee opdoen voor uw volgende project. Ook voor de benodigde stoffen en fournituren kunt u bij ons in Breda terecht. Dankzij ons brede assortiment is er voor ieders smaak wel een bijpassende stof te vinden!

Fournituren BredaMeer leren? Volg een brei- of haakles bij ons

Bent u pas net begonnen met het maken van uw eigen kleding en wilt u graag meer leren? Dan kunt u ook bij ons terecht voor naailessen en brei- en haaklessen om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo kunt u uw eigen kleding nog mooier maken! Tevens behoort het tot de mogelijkheden om reparatie en verstelwerk aan ons over te laten. Kom gerust eens langs met uw kledingstuk en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Kortom, voor al uw benodigdheden voor uw eigen kledingstuk bent u bij Knit & Sew aan het juiste adres. Kom ook eens ons assortiment in fournituren en dergelijke in Breda bekijken. Wij staan voor u klaar en kunnen u, indien gewenst, uitstekend adviseren.